Plantaardige Haarkleuringen

In mijn salon werk ik met haarkleuringen van Oliebe en Rodolphe & co, deze producten zijn honderd procent plantaardig en eco/bio gecertificeerd.

Men kan veel bereiken met deze manier van kleuren, maar niet alles zoals met chemie.

Deze  haarkleuring legt zich als een laagje om het haar en vult oneffenheden op, het geeft verzorging aan haar en hoofdhuid. Het versterkt en verzorgt het haar tot in de punten waardoor er een mooie glans over het haar verschijnt.

Het resultaat van een kleurverandering met plantaardige haarkleuring is, altijd afhankelijk van de eigen haarkleur, het kleurrecept en inwerktijd. Dit is namelijk de basis, waarop gekleurd wordt, met behoud van de eigen kleurverschillen in het haar. Met  eindresultaat, uw unieke haarkleur.

tekst ondersteuning

Plantaardige haarkleuring is geschikt voor elk haar en huid type maar zeker voor mensen met huidaandoeningen zoals psoriases en eczeem. Daarnaast ook uitermate geschikt voor; na beh. chemo, haaruitval, alopecia, zwangere vrouwen en krulhaar. Of ben je gevoelig  chemie (PPD allergie). Deze manier van kleuren brengt de gezondheid van jouw haar en hoofdhuid duidelijk terug.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *