Plantaardige Haarkleuringen

In mijn salon werk ik met haarkleuringen van Oliebe en Rodolphe & co, deze producten zijn honderd procent plantaardig en eco/bio gecertificeerd.

Men kan veel bereiken met deze manier van kleuren, maar niet alles zoals met chemie.

Deze  plantaardige haarkleuring legt zich als een laagje om het haar en vult oneffenheden op, het geeft verzorging aan haar en hoofdhuid. Het versterkt en verzorgt het haar tot in de punten waardoor er een mooie glans over het haar verschijnt.

Het resultaat van een kleurverandering met plantaardige haarkleuring is, altijd afhankelijk van de eigen haarkleur, het kleurrecept en inwerktijd. Dit is namelijk de basis, waarop gekleurd wordt, met behoud van de eigen kleurverschillen in het haar.
Met  eindresultaat, uw unieke haarkleur.

tekst ondersteuning

Plantaardige haarkleuring is geschikt voor elk haar- en huid type maar zeker voor mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Daarnaast is deze kleuring ook uitermate geschikt voor & na behandeling van chemo, haaruitval, alopecia, zwangere vrouwen en krulhaar. Of als je gevoelig bent voor chemie (PPD allergie).
Deze manier van kleuren brengt de gezondheid van jouw haar en hoofdhuid duidelijk terug.

 

Een gedachte over “Plantaardige Haarkleuringen”

  1. Mooi om de resultaten te zien van deze haarkleuring. Naar mijn idee werken plantaardige haarproducten ook het beste voor mijn haar. Ik ben gevoelig voor chemische producten en het is toch altijd beter om wat dichter bij de natuur te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *